Ik ben Nicolien Kuiper

In oktober 2013 heb ik een prachtige dochter gekregen. Samen met mijn ouders draag ik zorg voor de boerderij. Ik ben opgegroeid op de boerderij binnen een boerengezin.

 

Na het behalen van mijn Pabo Diploma ben ik door gaan studeren voor Remedial Teacher. Kinderen die net iets meer aandacht nodig hebben, hebben altijd mijn aandacht getrokken. Vanuit het begeleiden van de kinderen is mijn interesse gegroeid en ben ik inmiddels ook dyslexiecoach en kindercoach.

Zorg en onderwijs

Zorg en onderwijs gaan bij mij samen. Uit ervaring is gebleken dat je deze twee invalshoeken niet apart kunt benaderen. Om beide hoeken te kunnen combineren heb ik een erkenning leerbedrijf aangevraagd bij Aequor / SBB. De erkenning is toegekend.

 

Samen met mijn ouders, vrijwilligers en een team van ZZPers maak ik me sterk voor de doelgroep binnen onze maatschappij die net een extra steun in de rug nodig hebben.

 

De naam Roccohoeve is ontstaan uit een samenvoeging van twee situaties. Mijn ouders hadden vroeger de Marnixhoeve. De eerste pony waarmee ik de zorg ben gestart heette Rocco.